Girls Toys - Young Girls Toys

girls toys

Legoblokjes en Lego-speelgoed specifiek ontworpen voor kleine meisjes door het bedrijf Lego. Ze kunnen traditioneel worden geassocieerd met jongens, hetzij puur of voornamelijk als een vorm van spelen en vooral gebruikt als een uitdrukking van individualiteit. Met Legoblokjes wordt meestal gespeeld, terwijl vele andere spelletjes waarbij Legoblokjes worden gebruikt, ook door kleine meisjes worden gespeeld en leuk gevonden. Legoblokjes kunnen worden gemaakt in een verscheidenheid van verschillende vormen, kleuren en maten en kunnen worden gecombineerd om bijna alles te bouwen wat je je maar kunt voorstellen. Enkele zeer populaire Lego stenen onder de veel oudere leeftijdsgroep zijn de Lego Star Wars lijn, die zeer populair zijn gebleken bij meisjes die in zekere zin al een beetje girlie dingen doen, zoals verkleden in prinsessen outfits en op avontuur gaan.

Lego speelgoed heeft altijd bovenaan gestaan op elke lijst van speelgoed dat kinderen willen kopen en als er een tweedehands versie beschikbaar is dan zijn ze nog meer gewild door de kleine meisjes. De Lego Star Wars-lijn is bijzonder populair gebleken bij meisjes omdat kleine meisjes waarschijnlijk de leeftijdsgroep zijn die de meeste kans maakt om actiefiguren verkleed als hun favoriete Star Wars-karakter te zien. Legoblokjes en Lego Legos maken ook deel uit van een breed assortiment van producten voor jonge meisjes, waaronder videospelletjes, puzzels, modeaccessoires, speelkeukentjes en een verscheidenheid van bouwpakketten. Voor de jonge meisjes die nog steeds geïnteresseerd zijn in het spelen met speelgoed, kunnen Lego bouwsets bijzonder bevredigend blijken, omdat ze naast gewoon bouwen ook hun eigen scenarios kunnen ontwerpen en deel kunnen nemen aan wedstrijden met andere jonge meisjes online. Er zijn ook een aantal Lego gebouw set review websites waar geïnteresseerden kunnen lezen wat andere mensen te zeggen hebben over bepaalde sets en hun constructie.

Een andere reeks van speelgoed die geweldig zijn voor kleine meisjes zijn de kleurrijke en mooie Bratz poppen. Dit is een ander soort speelgoed dat populair is onder jonge meisjes. De Bratz poppen zijn gemaakt van een verscheidenheid van verschillende materialen en komen in een reeks van heldere kleuren, waardoor ze zeer aantrekkelijk. Net als al het andere Bratz speelgoed zijn de Bratz poppen onderdeel van een succesvol bedrijf dat tot nu toe vier verschillende modellen van de Bratz poppen heeft uitgebracht en er staan er nog meer op stapel voor de toekomst. Sommige van de Bratz poppen zijn verkleed als een aantal populaire beroemdheden waaronder Victoria Beckham en Kim Kardashian en sommige zijn verkleed als onderdelen van beroemde modeontwerpers zoals Tom Ford, Louis Vuitton en Gucci.

Girls Toys - Young Girls Toys

MENU
RATING

childrenstoys

® eenbezigbijtje.nl - All Rights Reserved.
MORE INFO